Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. – 1.200 …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Υλικά : 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 …
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …