Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε …
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της …
Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα τριμμένο …
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Υλικά1 1/2 κιλό μοσχάρι1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια2 σκελίδες σκόρδο1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι1/2 κουταλάκι ζάχαρη1 …
Γιουβέτσι με μοσχαράκι στο φούρνο Υλικά 1.500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 …