Μοσχάρι κοκκινιστό τυλιγμένο με μελιτζάνα
1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή χτένι) 2 μέτρια κρεμμύδια 6 μελιτζάνες 600 γρ. χυμό ντομάτας 10 μπαχάρια 1/2 ποτήρι του …
1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή χτένι) 2 μέτρια κρεμμύδια 6 μελιτζάνες 600 γρ. χυμό ντομάτας 10 μπαχάρια 1/2 ποτήρι του …
Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες 5 λίτρα νερό 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό …
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. μανιτάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ …
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σε μερίδες, κομμάτι από το λαιμό του ζώου) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο …