Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με …
Συνταγές για μοσχάρι κοκκινιστό με πιπέρι και χυμό ντομάτας
-
-
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω “παντελώς” αδιάφορη. …
-
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες 5 λίτρα νερό 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό …
-
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 κιλό κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
-
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. μανιτάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ …
-
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο …
-
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο 2 καρότα …
-
Υλικά: – 800 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μερίδες – 1 ποτήρι ζωμό από το βρασμένο μοσχάρι – 1 φλιτζάνι του …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η αρχική μου σκέψη ήταν να φτιάξω τα γνωστά μας “παπουτσάκια” αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη (πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει…χιχιχι). …
-