Πανεύκολη συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό!
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Υλικά 1 kg μοσχάρι 1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας 4 ντοματες στον τρίφτη Πιπέρι -αλάτι Λαδι 1 ποτηρι κρασί κόκκινο 5 …
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
400 γραμ. μοσχάρι από σπάλα ή ποντίκι 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 …
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μπουκιές 2 ντομάτες τριμμένες 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …