ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΠΙΚΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // BABA’ AL CIOCCOLATO E COINTREAU
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Υλικά συνταγής 300γρ. σοκολάτα 70% κακάο 45γρ. βούτυρο 5 αυγά βιολογικά (ξεχωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 30ml νερό 60γρ. …
Η προσθήκη του Baileys ανεβάζει την κλασσική γεύση ενός σοκολατένιου μους σε άλλα επίπεδα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει να προσθέσετε …
Ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα και ξετρελαίνει τα αρρωστάκια σοκολατομανείς!
Όπως έχω ξαναπεί, λατρεύω τα chesecake και μου αρέσει να δοκιμάζω νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Τα δυο στρώματα σοκολάτας είναι …
Υλικά Για την γέμιση Κρέμα γάλακτος 1 λίτρο Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 750 γρ Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Λαχταριστή σοκολάτα και αρωματικές φράουλες. Το καθένα ξεχωριστά αποτελεί μοναδική απόλαυση. Και τα δυο μαζί, γευστική εμπειρία! Δια χειρός Στέλιου …
Απίθανη αρωματική και σοκολατένια τούρτα με μανταρίνι που είναι και της εποχής.
Μους σοκολάτας του Γάλλου Μάγειρα Paul Bocuse.
Μπορώ να πω ότι αυτή η τούρτα ειναι από τις πιο αγαπημένες μου. Η κρέμα καραμέλας, ακόμα και χωρίς αλάτι,είναι …