Μπισκότα με κεφαλοτύρι και καπνιστό μπέικον
Μπισκοτάκια αλμυρά, τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα έχει σήμερα η κουζίνα μου! Μπισκοτάκια που ταιριάζουν με ζεστές σουπίτσες …
Μπισκοτάκια αλμυρά, τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα έχει σήμερα η κουζίνα μου! Μπισκοτάκια που ταιριάζουν με ζεστές σουπίτσες …
Κορν φλάουρ, καλαμποκάλευρο, κούσταρ πάουντερ και αλεύρι για όλες τις χρήσεις δημιουργούν ένα αφράτο μπισκότο με επίγευση από το άρωμα …
Σήμερα μας παρουσιάζει τα διάσημα pabassinos (παμπάσινος), γλασσαρισμένα μπισκοτάκια με ξηρούς καρπούς, διακοσμημένα με πολύχρωμα κας-κας ή τρούφα.Το σχήμα τους …
Το κορν φλάουρ τα κάνει ελαφρά και αφράτα, τα βοηθάει να λιώνουν στο στόμα ενώ το καλαμποκάλευρο τους χαρίζει ένα …
Μπισκότα αλμυρά, με αλεύρι καλαμποκιού και παρμεζάνα λοιπόν, όπου για 60-70 κομμάτια περίπου χρησιμοποίησα: 500 γραμ. αλεύρι καλαμποκιού, 200 γραμ. …
Αφράτα, τραγανά, νόστιμα, όχι πολύ γλυκά αλλά αρκετά μεθυσμένα! Με αλεύρι καλαμποκιού που κάνει την υφή τους μπισκοτένια, πετιμέζι για …