Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά συνταγής 8 κ.σ. μαγιονέζα 4 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. ξύδι ½ κ.γ μπράντι 1 …
Πήρα μερικές που τις έψησα για να τις βάλω σε βάζο με λαδόξιδο και τις υπόλοιπες τις έκανα αυτό το …
ΝΤΙΠ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ Υλικά: 1) 100 γραμμάρια φιλέτα αντζούγιας διατηρημένα στο λάδι και στραγγισμένα 2) 150 γραμμάρια ψωμί ψίχα 3) …
Είναι μια σαλάτα-αλοιφή, όπως αποκαλούμε εμείς εδώ στη Μακεδονία αυτές τις υπέροχα dip που μπορούμε να βάλουμε σε ένα μπολ …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,4 κουλούρια Θεσσαλονίκης 100 γρ. γραβιέρα Δωδώνη 4 κ.γ. ξύδι 2 σκελ. σκόρδο ½ κ.γ. …
Πεντανόστιμες κοτομπουκιές φούρνου για μικρά και μεγάλα παιδιά! Τις βουτάτε στο ροκφόρ και τις απολαμβάνετε με παγωμένη μπύρα! υλικά 2 …
Γευστικό ντιπ , εύκολο και γρήγορο για να ανοίξει η όρεξη! Ντομάτες – 3 – 4 Σκόρδο – 3 – …
Πρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με …
Πανω σε ψημενο ψωμακι ειναι ενα νοστιμο ορεκτικο.
Η Παιδοδιαιτολόγος – Παιδοδιατροφολόγος Ελένη Κουή μάς δίνει εύκολες, γευστικότατες παρασκευές, με τις οποίες μπορούμε να συνοδεύσουμε κριτσίνια, φρυγανιές, φρυγανισμένο ψωμί, …