ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ…EXPRESS!!!!
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 πλεξίδες) 1 κιλό αλεύρι σκληρό για τσουρέκια, κοσκινισμένο 125 γρ. μαγιά νωπή (5 πακετάκια των 25 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 πλεξίδες) 1 κιλό αλεύρι σκληρό για τσουρέκια, κοσκινισμένο 125 γρ. μαγιά νωπή (5 πακετάκια των 25 …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Υλικά – 40 γρ. μαγιά νωπή – 190 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες + 40 γρ. χλιάρο – 2 αυγά μεσαία …
Ένας από τους αγαπημένους μου εθισμούς το Πάσχα είναι το τσουρέκι, φυσικά και το τσουρέκι μπορείς να το βρεις πια …
Υλικά για 3 τσουρέκια περίπου 1 κιλό αλεύρι 80γρ. μαγιά 200γρ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος 250γρ. ζάχαρη 4 αβγά 1 ποτήρι …
“ΤΟ” τσουρέκι!!! Ζυμάρι υγρό, μελωμένο, βουτυράτο και συγχρόνως αφράτο και κορδονάτο όπως αρμόζει σ΄ένα Θεσσαλονικιώτικο τσουρέκι!
Στην Κέρκυρα μοσχοβολάει η Πασχαλιά με τις φογάτσες, αν το φτιάξεις κι εσύ θα καταλάβεις γιατί θα γίνει το αγαπημένο …
1,250 gr αλεύρι για τσουρέκια 125 gr μαγιά νωπή 150 gr μαργαρίνη 100 gr βούτυρο αγελάδος 500 gr ζαχαρη 250 …
Νοστιμότατα και πανεύκολα, μια ακόμα συνταγή του Παρλιάρου με κάποιες δικές μου μικροαλλαγές! …
Το Πάσχα πλησιάζει, και όπως κάθε χρόνο οι νοικοκυρές θα ετοιμάσουν τα λαχταριστά τσουρέκια και κουλουράκια τους. Φέτος αποφάσισα να …
Υλικά Αλεύρι – 2 κιλά για τσουρέκι Μαγιά νωπή – 200 γρ Νερό – 1 φλυτζάνι του τσαγιού χλιαρό Ζάχαρη …