Ρεβανί με ινδοκάρυδο Αργυρώς
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Ένα γλυκό αγαπημένο στην Ελλάδα αλλά και την Τουρκία. Σιροπιαστό και αφράτο, θυμίζει ανάλαφρο κέικ με τους κόκκους του σιμιγδαλιού …
Υλικά 1 και 1/3 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 και 1/3 φλυτζάνι φαρινάπ 1 και 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη Μισό φλυτζάνι γάλα …
Αν επισκεφτείτε τη Βέροια μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλύκισμα της περιοχής, το Ραβανί. Βέβαια με τόσες πινακίδες σε …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Μια ιδέα που είχε διαβαστεί εδώ και ένα χρόνο σε ένα από τα περιοδικά που μου στέλνουν τα παιδιά μου …
ΥΛΙΚΑ 200γρ σιμιγδαλι ψιλο 150γρ φαρινα 250γρ ζαχαρη 5 αυγα 1/2 κουτ αλατι 100γρ γαλα 1βανιλια 1/2κουτ μαστιχα κοπανισμενη 50 …