Δυο σαλάτες με αλμύρα: της θάλασσας και της στεριάς!
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Με μια απλή συνταγή φτιάχνουμε μια υπέροχη χειμωνιάτικη σαλάτα με κουνουπίδι και πιπεριές.
Το περασμένο ηλιόλουστο Σάββατο το μυαλό μου πήγε σε μια σαλάτα ταμπουλέ με μπόλικο δυόσμο, μαϊντανό… και μερικά ρεβύθια που …
Σ᾿ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, ακόμα και τα άγρια χόρτα τρώγονται. Τα πιο συνηθισμένα απ᾿ αυτά, είναι τα άγρια ραδίκια, …
Η σαλάτα λάχανο, ή μάπα όπως τη λέμε στην Αχαΐα, είναι από τις πιο κλασικές χειμωνιάτικες σαλάτες. Αν της προσθέσουμε …
Από τη Γωγώ Γιαννακοπούλου ΥΛΙΚΑ Για το αρνάκι: 1 ½ κ. αρνάκι μπούτι 2 σκελ. σκόρδο ½ ματσ. δυόσμο 1 …
Γευστική σαλάτα με άρωμα αβοκάντο! Υλικά Ρεβύθια – 100 γρ βρασμένα Καρότο – 1 τριμμένο Σπανάκι – 15 φύλλα Κρεμμυδάκια …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,100 γρ. ανάμεικτα φύλλα σαλάτας ½ ματσ. μυρώνια ½ ματσ. σχοινόπρασο 150 γρ. φράουλες 1 …
Υλικά: 600 γρ. σπανάκι 150 γρ. Κατίκι Δομοκού κομμένο σε μικρούς κύβους (ή όποιο άλλο τυρί θέλουμε) 1 μεγάλο αχλάδι …
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, ξεκινάγαμε με την γιαγιά μου το “κυνήγι” της …
Μια σαλάτα που συνδυάζει βουνό (χοιρινό) και θάλασσα (χταποδάκι), φέρνοντας σε ένα πιάτο δύο από τις πλέον αγαπημένες μας γεύσεις.