Τάρτες με αχλάδια και σοκολάτα
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Υλικά για ταψί 30χ20 εκ.: 500 γρ. κορόμηλα 40 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα χωρίς βούτυρο 300 γρ. αλεύρι 2 …
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 κτγ μπέικιν 250 γρ βούτυρο παγωμένο 1 κούπα …
Μια αγαπημένη μου τάρτα που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Τα υλικά της τάρτας αποτελούν έναν ιδιαίτερο …
Τάρτα κανέλας με καρύδια και κρέμα καραμέλας.
Από τον Pastry Chef Μάνο Παπαχρήστο ,350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 180 γρ. ζάχαρη …
Τάρτα κανέλας με καρύδια και κρέμα καραμέλας! Υλικά Ζύμη τάρτας , που γίνεται πολύ αφράτη, 1 κ.σ. βούτυρο ή …
Κάτι μεταξύ μηλόπιτας και τάρτας με ξεχωριστή γέυση. Η ζύμη λιώνει στο στόμα!
Η συνταγη ειναι απο το Chef on Air,απλά εκανα την παραλλαγή με το βύσσινο,γιατι δεν μου αρεσει το ροδι και …