το ιπτάμενο τζατζίκι – συνταγή και ιστορία
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
Το Τζατζίκι μπορεί να έχει Τουρκική προέλευση, έχει όμως καθιερωθεί στην Εληνική κουζίνα μας!!!!!Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην του …
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε να μιλάμε για άγριο σκόρδο στην προηγούμενη ανάρτηση με τα επίπεδα ψωμιά/πίτες, ας πάμε τώρα στο ζουμί· …
Υλικά 3 κεσεδάκια των 200γρ πλήρες στραγγιστό γιαούρτι η 500 γρμ σακούλας 1 αγγούρι ξεφλουδισμένο 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες με …
Τζατζίκι δεν κατάφερα να φτιάξω ποτέ μέχρι τώρα, πότε ήταν νερουλό, πότε άγευστο και πάει λέγοντας. Όταν είναι η μαμά …
Όλοι γνωρίζουμε το τζατζίκι και όλοι μας το έχουμε γευτεί, κυρίως σαν συνοδευτική σως στο σουβλάκι μας ή μαζί με …
Τζατζικάκι … για να μην σας πάρουν μυρωδιά !Φάτε τζατζικάκι, και δώστε άφοβα φιλάκι. Υλικά ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό3 σκελίδες …
Το τζατζίκι ή γιαυρτοσκόρδιον όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούσε ο Ρώμας στη δημοφιλή σειρά “Κωνσταντίνου κ Ελένης” αποτελεί από τα πιο …