Τιραμισού – Tiramisu Tirare mi su
Στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Ιταλικά σημαίνει “Ανέβασέ με”. Αυτό το τιραμισού το φτιάχνω εδώ και πολλά χρόνια, είναι …
Στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Ιταλικά σημαίνει “Ανέβασέ με”. Αυτό το τιραμισού το φτιάχνω εδώ και πολλά χρόνια, είναι …
Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έφτιαξα μια τιραμισού με μια νότα αγάπης… Δοκιμάστε την!!!
Τούρα Τιραμισου απλή και νόστιμη. ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγά xωρισμένα κρόκοι με ασπράδια 1 φλ/να του τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τζ. …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 10 άτομα …
Η ελληνική εκδοχή του τιραμισού μας αρέσει εξίσου…Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα και την ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, προσθέτοντας σταδιακά …
Υλικά για: Tiramisu, το Ιταλικό Γλύκισμα! > Για την Κρέμα Ζαμπαγιόν 6 κρόκους αυγών 125 gr. ζάχαρη άχνη 80 ml. …
ΥΛΙΚΑ 500γρ τυρι κρεμα(φιλαδελφια βαζω εγω) 200γρ ζαχαρη αχνη 4ασπραδια αυγων σε μαρεγκα χτυπημενα 4κροκοι 300γρ σαβαγιαρ(τα βρισκουμε σε ολα …