ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Ευωδιαστή τούρτα με αγαπημένο λικέρ αυγού.
Αγαπημένο γλυκό ο μπαμπάς, τον έχουμε ξαναδοκιμάσει στο laboratorio, στην κλασσική ναπολιτάνικη συνταγή (εδώ), αλλά και σε μία παραλλαγή με …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
Μετά από την πολύ πετυχημένη συνταγή Cheesecake Ferrero Rocher, τώρα και τούρτα Ferrero rocher. Μια υπέροχη μοναδική τούρτα με παντεσπάνι …
Υλικά 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.) 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα Μίγμα α’ 250 γρ. γάλα 40 γρ. ζάχαρη …
Χρόνος προετοιμασίας : 3:0 h Χρόνος μαγειρέματος 30m Υλικά 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 μπέικιν …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.