Τσουρέκι πλεξούδα γεμιστό
Ένα πανέμορφο ψωμί μπριος ή τσουρέκι όχι τόσο γλυκό για όλες τις εποχές, με ό,τι γέμιση θελουμε.
Ένα πανέμορφο ψωμί μπριος ή τσουρέκι όχι τόσο γλυκό για όλες τις εποχές, με ό,τι γέμιση θελουμε.
Τα πιο μαστιχωτά και παραφουσκωμένα τσουρέκια ever!
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
Υλικά 2 αυγά 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική (225 γρ) 100 γρ χλιαρό βούτυρο λιωμένο 100 γρ γιαούρτι 220 ml χλιαρό …
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …
Γιορτινό τσουρέκι με υπέροχα αρώματα για το πρωινό και τον καφέ σας! Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. …
Εύκολα τσουρέκια με έντονη γεύση πορτοκαλιού.
1428 gr αλεύρι για τσουρέκια 114 gr μαγιά νωπή ή 57 gr μαγιά ξηρή 7 gr αλάτι 500 gr ζάχαρη …
Τα τσουρέκια είτε είναι με μερέντα είτε χωρίς, τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, χάρη στην υπέροχη και ελαφρώς γλυκιά τους …
ΥΛΙΚΑ Αλευρι δυνατο 600γρ Αλευρι μαλακο 400γρ … Ζαχαρη 350γρ Αλατι 10γρ Λαδι 10γρ Μαχλεπι 20γρ Κακουλε τριμενο 10γρ Μαστιχα …
Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να …
Η σημερινή συνταγή για πασχαλινά, πεντανόστιμα τσουρέκια έρχεται από την Αρτάκη και είναι της γλυκιάς και χρυσοχέρας μπλογκοφίλης Κατερίνας του …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 25/04/2013 – ΤΣΟΥΡΕΚΙ – ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Για το προζύμι: 500 γρ. αλεύρι τσουρεκιού 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι πανω από 40 C) 100 γρ μαγιά φρέσκια …
Ένας όμορφος τρόπος για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα τσουρεκάκια!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 1 1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 300γρ ζαχαρη 200γρ βουτυρο αναλατο 5 αυγα …
Αυτό το τσουρέκι το φτιάχνω χρόνια. Πάσχα, Χριστούγεννα και γιορτινά πρωινά το έχουμε στο τραπέζι μας. Σκέτο αλλά και με …