Shakshuka. Αυγά σε σάλτσα ντομάτας
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε. Όπως …
Υλικά (για 2 άτομα) 5 αυγά 2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 50 γραμμάρια τυρί έμενταλ τριμμένο …
Γρήγορο καλοκαιρινό φαγητό, ιδανικό για μετά την παραλία! Υλικά – 300 γρ. τυρί φέτα μαλακή ή μαλακό πολύ φρέσκο γίδινο …
Μια αλλοιώτικη στραπατσάδα που είναι νόστιμη, χορταστική και υγιεινή! 2 αυγά 1 μεσαία ντομάτα 1 πιπεριά φλωρίνης 1/2 κουτάκι (μικρό …
Δεν χρειάζεται να έχετε ξαναμπεί στην κουζίνα για να κάνετε μια στραπατσάδα (ή καγιανά, αν σας είναι πιο οικείο το …
Ένας γρήγορος, εύκολος και –κυρίως– ιδιαίτερης νοστιμιάς τρόπος να απολαύσετε τα αυγά σας. Αυγά μάτια και ομελέτα, συνδυασμένα με μία …