Ομελέτα Φούρνου με λαχανικά εποχής
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Μετά από ένα περίπου χρόνο απουσίας επιστρέψαμε με… σπαράγγια! Καλά, θα μας πείτε, “με σπαράγγια περιμένετε να κάνετε comeback;” Και …
Τις περισσότερες φορές, τα πρωϊνά μας περιέχουν αβγά, σχεδόν σαν brunch. Τον χειμώνα είναι τηγανητά αβγά με φέτα, τώρα την …
Μια γρήγορη ομελέτα με τα λαχανικά της άνοιξης! Υλικά 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό …
Από καιρό ήθελα να φτιάξω αυτό το πιάτο καθώς μου αρέσουν πολύ (και) τα σπαράγγια… Τα άγρια σπαράγγια που φυτρώνουν …
Αν είσαι απ’ αυτούς που παίρνουν τα βουνά κάθε σ/κ, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αν βρεις άγρια έκανες …
Είναι αποκαλυπτική εμπειρία για μένα όταν γεύομαι κάτι καινούριο. Δεν αναφέρομαι τόσο σε προϊόντα νέων μεθόδων μαγειρικής αλλά πιο πολύ …
Yλικά 1 μάτσο άγρια σπαράγγια 3 αυγά Ελαιόλαδο για το τηγάνι μισή κούπα περίπου Αλάτι…