Λώλη Σίφνου παραδοσιακή !!!
Υλικά κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια (750γρ). Ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 ποτήρι νερού …
Υλικά κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια (750γρ). Ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 ποτήρι νερού …
Ήταν μια από τις πιο ωραίες μηλόπιτες που έχουμε δοκιμάσει! Μοσχομύριζε καραμελωμένα μήλα και ωραία μπαχαρικά! Θα την ξαναφτιάξω σύντομα, …
Γλυκό με μήλα ή αλλιώς Σκεπασμένο Ταρτό-Μηλόκεκο, με μικρές παραλλαγές της παλαιότερης συνταγής. Για την ζύμη χρειάστηκαν:650-700 γραμ. αλεύρι για …
Για τη ζύμη: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου ή 125 γρ. φυτική μαργαρίνη και 125 γρ. βούτυρο γάλακτος …
Η μηλόπιτα αυτή είναι από τις πιο ωραίες που θα φάτε ποτέ, σας το υπόσχομαι. Έχει έντονη τη γεύση του …
Μια πολύ νόστιμη μηλόπιτα που όσοι την δοκίμασαν ζήτησαν τη συνταγή της και γι αυτούς την παρουσιάζω. Η ζύμη τριφτή …
Γλυκάναμε κόσμο και κοσμάκη τούτες τις μέρες. Καλούδια πήραμε, καλούδια δώσαμε. Παραδοσιακά αλλά και άλλα… και ήρθα να μοιραστώ μαζί …
Υλικά 350 γρ. αλεύρι φάριν απ 200 γρ. βούτυρο σε κύβους 1 ασπράδι αυγού 1 αυγό ολόκληρο 200 γρ. ζάχαρη …