Κέικ μοσχολέμονο με παπαρουνόσπορο
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. καστανή ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 100 γρ. αλεσμένο …
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. καστανή ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 100 γρ. αλεσμένο …
Υλικά για μια ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 50 γρ. …
Αυτό το κέικ είναι ζουμερό και έχει υπέροχη γλυκόξινη γεύση!
150 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι …
Κέικ με blueberries και λεβάντα υλικά 2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ποτήρι ζάχαρη 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ …
Στη σημερινή συνταγή, το κόκκινο παντζάρι (επισήμως Beta Vulgaris) δανείζει το χρώμα του (ίδιο με αίμα ταύρου) στο κέικ, προσδίδοντάς …
Από τον Chef Γιώργο Χολέβα ,450 γρ. Flora με 25% βούτυρο 400 γρ. ζάχαρη 3 γρ. βανίλια 9 αβγά 440 …
Στη σημερινή συνταγή, το κόκκινο παντζάρι (επισήμως Beta Vulgaris) δανείζει το χρώμα του (ίδιο με αίμα ταύρου) στο κέικ, προσδίδοντάς …