Κολοκυθάκια με κιμά κοτόπουλου και μπεσαμέλ γιαουρτιού
Υλικά για 2 άτομα: 4 κολολυθάκια μέτρια προς μεγάλα 350 γρ. κιμάς από κοτόπουλο 200 γρ. ντομάτες τριμμένες 1/2 κρεμμύδι …
Υλικά για 2 άτομα: 4 κολολυθάκια μέτρια προς μεγάλα 350 γρ. κιμάς από κοτόπουλο 200 γρ. ντομάτες τριμμένες 1/2 κρεμμύδι …
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτάΧρόνος Ψησίματος: 80 λεπτά
Το Ιμάμ Μπαϊλντί είναι για μένα “το πιο καλοκαιρινό λαδερό” της παραδοσιακής κουζίνας μας. Πιο πολύ κι’ απ τα γεμιστά. …
Στην πραγματικότητα γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα νοστιμότατο φακόρυζο. Η ιδέα μου φάνηκε καλή και αποφάσισα να το φτιάξω, με …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Τα γεμιστά είναι το καλύτερο μου ελληνικό φαγητό. Πιπεριές και ντομάτες γεμιστές, είναι το αγαπημένο μου! Ειδικά οι πιπεριές… Αλλά …
Υλικά Κολοκυθάκια μέτρια Τυρί φέτα χοντροτριμμένο ή ανθότυρο, μανούρι κ.λ.π. Μαλακό τυρί (κασέρι, γραβιέρα, γκούντα και ότι άλλο αν θέλω) …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 100 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ 120 ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ 1LT ΓΑΛΑ