Πρασοσέλινο με Λεμονάτη Σάλτσα Ταχινιού
Όταν πριν μερικά χρόνια είχα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Χαλβά στη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος σεφ Νίκος Κατσάνης είχε επιμεληθεί …
Όταν πριν μερικά χρόνια είχα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Χαλβά στη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος σεφ Νίκος Κατσάνης είχε επιμεληθεί …
Αυτές οι πατάτες έγιναν δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και άρεσαν πολύ σε όλους όσους τις δοκίμασαν. Οι ποσότητες …
1 κολοκύθα κόκκινη γύρω στα 3 κιλά ολόκληρη 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Συνταγή για κατακίτρινες πατάτες φούρνου! Υλικά για 2 άτομα: Έξι πατάτες κομμένες σαν της φωτογραφίας Ελαιόλαδο Ζωμός λαχανικών/πουλερικών Αλάτι Πιπέρι …
Υλικά : 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 16 καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη …
Συνταγή για κατακίτρινες πατάτες φούρνου!Υλικά για 2 άτομα: Έξι πατάτες κομμένες σαν της φωτογραφίας Ελαιόλαδο Ζωμός λαχανικών/πουλερικών Αλάτι Πιπέρι Κάρυ …
Παρασκευή και την τιμητική τους σήμερα έχουν οι πατάτες γιαχνί!1 κιλό πατάτες 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο Χυμό ντομάτας …
Κάνω το ογκρατέν πατάτας ανάμικτο με γλυκοπατάτες εδώ και πολλά χρόνια, απο τότε που συνάντησα για πρώτη φορά αυτή την …