Κουνουπίδι ψητό με κάπαρη και πιπεριές Φλωρίνης / Roasted Cauliflower With Capers And Red Peppers
Άλλη μια πολύ εύκολη συνταγή έχουμε σήμερα. Από αυτές που κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει να λείπουν από …
Άλλη μια πολύ εύκολη συνταγή έχουμε σήμερα. Από αυτές που κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει να λείπουν από …
Η πατάτα, σε μορφή πουρέ, είναι από τις αγαπημένες μας μαλακές και ευγενικές τροφές! Δοκιμάσαμε να τον συνδυάσουμε με μια …
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, επιτρέψτε μου να σας την συστήσω. Σισιλιάνα, καπριτσιόζα, καλοκαιρινή, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Σερβίρετέ την σκέτη, …
1 μεγαλο κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλερι ελαιόλαδο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 μελιτζάνες φλάσκες 15 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 κ.σ. …
Ένας πουρές αλλιώτικος που προέκυψε από τις παιδικές αναμνήσεις του όμορφου και φυσικά την αχαλίνωτη φαντασία του. 4 – 5 …
Η πρωτότυπη συνταγή φέρει τον τίτλο “Puparuole ‘mbuttunate” που στα ναπολετάνικα σημαίνει ακριβώς “γεμιστές πιπεριές” Συνταγή καθαρά χορτοφαγική, δεν έχει …
Υλικά Ντομάτες μεγάλες 6 τεμ Κολοκυθάκι 1 τεμ ψιλοκομμένο Μελιτζάνα 1 τεμ ψιλοκομμένη Πιπεριά κίτρινη 1 τεμ ψιλοκομμένη Κρεμμύδι ξερό …
Ο καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και …
Κολοκυθάκια “alla pizaiola”. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Μπαστουνάκια κολοκυθιού, μαγειρεμένα σε μία απλή σάλτσα ντομάτας… Απλή, ναι, αλλά εμπλουτισμένη …