ελαφριά τάρτα με μούρα – φορτώστε κατά βούληση
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Υλικά 1 κιλό βατόμουρα 1 1/2 φλ. τσάγιου ζάχαρη λίγο λεμόνι 125γρ. βούτυρο σε κομμάτια Κέικ 4 αυγά 1 1/2 …
Πεντανόστιμο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
Ελαφρύ γλύκισμα κοινής αποδοχής για κάθε εποχή! 120 γραμμάρια βούτυρο σε κομματάκια 2 κουταλιές ζάχαρη ελάχιστο αλάτι 1 κρόκο αυγού …
Πολύ απλή η συνταγή της bonissima, βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά πρώτης ποιότητας. Είναι μια ιδιαίτερα νόστιμη σκεπαστή …
Η σκέψη ήταν αφού γνωρίζουμε όλοι μας το κεϊκ καρότου (με τις διάφορες παραλλαγές και γαρνιτούρες του) γιατί να μην …
Η τάρτα της γιαγιάς, στα ιταλικά “torta della nonna” είναι μια τάρτα με κρέμα βανίλιας και κουκουνάρια…Υπάρχουν δύο παραλλαγές: η …
Οι σπιτικές τούρτες της παιδικής μου ηλικίας είχαν σαν βασική κρέμα σε διάφορες παραλλαγές την κρέμα με άνθος αραβοσίτου.Και αυτή …
Υλικά για τη ζύμη Πατέ μπριζέ 3 με 3.5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμ μαργαρίνη ή βούτυρο …
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Γλυκιά γραβιέρα, μαλακό αθώο ανθότυρο και ξερά χρυσαφένια σύκα σε ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, με ανάλαφρη υφή. Όλα μαζί περιτυλιγμένα …
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Μια υπέροχη τάτρα με την πιο σοκολατένια κρέμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Η τάρτα αυτή δημιουργήθηκε κάπως τυχαία και απο …
Μια τάρτα τέλεια με γεύση κεράσι , τόσο απλά!Υλικά Κουβερτούρα – 350 γρ Κρέμα γάλακτος – 1 φλυτζάνι τσαγιού Άχνη …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
Μια λαχταριστή συνταγή από το αφιέρωμα στις τάρτες που θα βρείτε στο νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών. Υλικά Για τη …
Ο καιρός πλέον απαιτεί επιδόρπια δροσερά. Ετσι το Πάσχα εκαμα μια τάρτα λεμονιου βασισμένη στην συνταγή της Στέφανης του JoyofBaking. …
Υλικά 350 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας 1 μικρό αβγό, ελαφρά χτυπημένο με ένα πιρούνι 2 …
Υλικά για ταψί 26εκ Τάρτα 3 αυγά 500γρ φαρίνα ξύσμα από ένα λεμόνι 250 γρ βούτυρο σε κύβους ξύσμα από …
Φρουτένια, ζουμερή και δροσερή, αυτήν την τάρτα τη λάτρεψαν όλοι! Υλικά 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 190 γρ …