Πρασόρυζο
Υλικά 7 πράσα 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 σκελίδα σκόρδο …
Εύκολο, παραδοσιακό Πρασόρυζο! Ένα απλό, παραδοσιακό, νόστιμο πιάτο: Πρασόρυζο! Το πιάτο αυτό είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά πιάτα της Ελληνικής …
Τα χειμωνιάτικα πράσα (κι όχι, δεν υπάρχουν καλοκαιρινά), με την γλυκιά κι ελαφρώς πικάντικη γεύση και το άρωμα που φέρνει …
Συνήθως οι παραδοσιακές συνταγές είναι οι καλύτερες. Ειδικά όταν γίνονται με μεράκι, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Και πόσο καλύτερα …
Υλικά συνταγής 4-5 πράσα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 2 καρότα …
Εύκολη, γρήγορη, πλην όμως νόστιμη και ευπαρουσίαστη συνταγή μέσα σε 40 λεπτά για 2 άτομα/μερίδες.