Paella Primavera
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του …
Σήμερα όμως φτιάξαμε πρασόρυζο με σέλινο εντελώς παραδοσιακό! Είναι άλλωστε περίοδος νηστείας, επομένως για πολλούς που νηστεύουν, αυτού του είδους …
Πολλοί έχουν πει ότι η σόγια στην αίσθηση μοιάζει με κρέας. Έχουν δίκιο. Όταν τη μασάει κανείς έχει λίγο αυτή …
6-7 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λωρίδες 1 κρεμμύδι 1 κονσέρβα τοματάκι κονκασέ 1 ποτήρι λευκό …
Τέλειο καλοκαιρινό φαγητό που μπορεί να γίνει όσο πικάντικο το προτιμάτε…
Γαρίδες πιλάφι, με φρέσκες κατακόκκινες τομάτες, αρακά και καρότο. Ένα πιάτο πολύ χορταστικό από μόνο του και ιδιαιτέρως γευστικό, με …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χταπόδι 250γρ. φακές 100γρ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα ½ φλιτζ. ξύδι 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κρεμμυδάκια …
Υλικά: 1/2 λάχανο 1 φλ.τσαγιού ρύζι για ριζότο 2 μιση φλ.τσαγιού νερό χυμό από μισό λεμόνι 2-3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας …
Όταν βιάζεσαι και δεν έχεις μαγειρέψει από βραδύς για την άλλη μέρα, τι περιθώρια έχεις πρωί-πρωί αχάραγα; Έχεις, πως δεν …