ΜΕΖΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ
1 κονσέρβα Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata 10 ντοματίνια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κ.σ. ούζο 1 λεμόνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο …
1 κονσέρβα Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata 10 ντοματίνια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κ.σ. ούζο 1 λεμόνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Μιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ’ου και …
Ένα εύκολο & γρήγορο ορεκτικό ή μεζεδάκι περιωπής είναι τούτο, είναι λίγο μανίκι να καθαρίσεις τις γαρίδες αλλά μπορείτε να …
Το πιο αγαπημένο μας σαρακοστιανό – και όχι μόνο- πιάτο! Η συνταγή είναι «κληρονομιά» μιας από τις καλύτερες μαγείρισσες που …
Οι αγαπημένες γαρίδες σε μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ισπανική συνταγή το ξύδι από σέρι και τα μπαχαρικά κάνουν την διαφορά! …
Ένα χταπόδι πολύ αρωματικό, εύκολο, τέλειο για μεζεδάκι!!!
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …