Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!
mageirikikaisintages.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα καρδιάς με γέμιση κρέμας πατισσερί.
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …