Σπιτική ζύμη για γλυκιά τάρτα
Τελικά κατέληξα σε αυτήν εδώ τη συνταγή που είναι στα μέτρα μου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Μπορείτε να κάνετε …
Τελικά κατέληξα σε αυτήν εδώ τη συνταγή που είναι στα μέτρα μου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Μπορείτε να κάνετε …
Φτιάξτε τις κρέπες και μετά γεμίστε τις με ό,τι υλικό θέλετε Recipe by Sitronella…
Ιδανική ζύμη τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά πιτάκια!
Αγαπώ τάρτες!!! Αλλά με τόσο βούτυρο μέσα είναι “καταστροφικές”. Σκέφτηκα ότι η τάρτα είναι ένας τρόπος να μεταφέρεις το φαγητό …
Μια εύκολη συνταγή για νόστιμες κρέπες από την αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή!
Από τις πιο αγαπημένες και εύκολες συνταγές για την παρέα είναι οι κρέπες. Το μείγμα που θα κάνεις μπορεί να …
Πεντανόστιμες ελαστικές πιτούλες χωρίς αναμονές απλά πεντανόστιμες!! Είναι πραγματικά πανεύκολες! Πάμε να δούμε τη συνταγή και δείτε και την εκτέλεση …
Οι συγκεκριμένες κρέπες είναι εύκολες και πάρα πολύ νόστιμες! Μπορείτε να τις σερβίρετε στο πρωινό σας με μπανάνα, γιαούρτι και …
Θα κάνετε εντύπωση. Της Σιμόνης Καφίρη
…Σκεφτήτε πως γιά περίπου 2 κιλά σφολιάτα απαιτoύνται 3/4 του κιλού βούτυρο καλής ποιότητας, αναλογιστήτε το κόστος, δείτε έπειτα και …
Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε το γεγονός ότι μου περίσσεψε κρέμα από το Paris-Brest οπότε σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για …
Μικρά, τραγανά, άδεια μέσα, ούτε αλμυρά ούτε γλυκά και νόστιμα! Έτσι ακριβώς δεν πρέπει να είναι τα τέλεια σουδάκια; Ιδανικά …
Ένα από τα προβλήματα που δημιουργούνται ακριβώς μετά από τις γιορτές είναι ότι περισσεύουν φαγητά, κυρίως διάφορα κρέατα και λαχανικά …
Μια βάση για αλμυρές και γλυκές τάρτες και πίτες μας προτείνει αυτή η συνταγή. Πλεονεκτήματά της; Γίνεται εύκολα και γρήγορα …
Χτυπάμε δύο αυγά προσθέτουμε ένα φλιτζάνι γάλα ένα φλιτζάνι αλεύρι λίγο αλάτι μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη μια βανίλια και …
Ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα αυτή με μια συνταγή βάσης. Μια ζύμη σαμπλέ τόσο απαραίτητη για τις γλυκές τάρτες που θέλεις …
Έχω ανεβάσει πολλές πίτες αυτή όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία γιατί πρώτα ψήνουμε τα φύλλα και έπειτα …
ΥΛΙΚΑ: 1 1/2 κούπες αλεύρι 1/2 κούπα βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.