Τάρτα καραμελωμένης σοκολάτας Παρλιάρου
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση …
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση …
Υλικά – 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 160 γρ. ηλιέλαιο – 160 γρ. χυμός πορτοκάλι – 170 …
Υλικά Ζύμη 100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδας, κρύο (από το ψυγείο), τεμαχισμένο 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι …
Υλικά Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 γρ. κακάο, κοσκινισμένο 200 γρ. βούτυρο αγελάδας …
Υλικά 350-400 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας (1 φύλλο) 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη 100 γρ. …
Υλικά 300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο 160 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 120 γρ. αλεύρι 120 γρ. καρύδια, …
Υλικά Zύμη 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 γρ. βούτυρο αγελάδας, από το ψυγείο, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια …
Είναι πολύ αφράτη και μαλακή σαν κέικ. Δεν σιροπιάζεται όπως οι παραδοσιακές αλλά έχει γλάσο σοκολάτας. Είναι πεντανόστιμη!!!
5 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 280 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο Lurpak 400 γρ. καρύδια τριμμένα 2 κ.γ. κανέλλα 1 …
Με τα κεράσια που βρίσκουμε άφθονα στην αγορά ετοιμάζουμε μια υπέροχη καλοκαιρινή τάρτα!
Μια λαχταριστή συνταγή από το αφιέρωμα στις τάρτες που θα βρείτε στο νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών. Υλικά Για τη …
Υλικά 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 160 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 200 γρ. ζάχαρη 4 αβγά 120 γρ. αλεύρι 120 γρ. …
Η νηστεία είναι μια άσκηση πειθαρχίας, αλλά υπάρχουν και στιγμές αδυναμίας. Ευτυχώς αυτό το γλυκό δεν περιέχει ούτε αυγά ούτε …
Σήμερα μας χάρισε την συνταγή του Παρλιάρου για Linzer Torte, μας εξηγεί την συνταγή, μας συμβουλεύει και μοιράζεται τις φωτογραφίες …
Το αγαπημένο γλυκό των μαμάδων, αυτό που σέρβιραν σε όλες τις ονομαστικές εορτές των παιδικών μας χρόνων, τώρα σε παρλιαρική …
Γρήγορη, οικονομικότατη και πεντανόστημη!!! Ιδανική για συνοδευτικό για τον καφέ.. Την κανώ συχνότατα, ειδικά για φίλους…
Μια συνταγη του Στέλιου παρλίαρου απο το καινούριο του βιβλίο “Σοκολάτα Ξανα ” με αρκετες δικές μου παραλλαγές. Υπέροχη γευση …
Υλικά 120 γρ. κουβερτούρα 110 γρ. βούτυρο 4 αυγά 150 γρ.ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι 15 γρ. κακάο…
Προετοιμασία: 40 ́, Αναμονή: 1 ώρα, Ψήσιμο: 30. ́ Υλικά (για 12 – 14 … Διαδικασία: Ζύμη: Βάζουμε όλα τα …