Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Υλικά και εκτέλεση: Φιλετο κοτοπουλο αλευρι αυγό αλατι πιπερι και μαιντανο και τριμμενη παρμεζανα. κρασι λευκο 1 ποτηρακι 1 σκελιδα …
Η κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι …
150 γρ. μπέικον καπνιστό σε κομμάτι 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γύρω στα 2 κιλά κομμένο …
Κλασικό γαλλικό πιάτο που ετοιμάζεται σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Μια ελαφριά και νόστιμη γαλλική συνταγή για κοτόπουλο!
Φανταστική συνταγή από τη Γαλλία σε εκτέλεση της μαμάς μου Ελένης! (Δυστυχώς δεν γνωρίζω γαλλικά, ώστε να γράψω σωστά τον …