Κανταϊφόπιτα με κιμά και πράσα
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Η συνταγή είναι της Ναταλίας. Υλικά για την ζύμη: 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι στραγγιστό γιαούρτι 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με …
Η μελιτζανόπιτα θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται και κιμαδόπιτα, όμως αν προσέξει κανείς την αναλογία κιμά και μελιτζάνας θα αντιληφθεί …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ. Κιμάς αρνίσιος 300 γρ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Αλάτι-πιπέρι …
Μια απίθανη κιμαδοτυρόπιτα με ιδιαίτερη τεχνική. Για την γέμιση τυριού: μισο κιλο φυλλα 2 φλυτζ.τσαγιου τυρι 4 κουτ.σουπας γαλα 2 …
Να σας πω την αλήθεια τις πιτούλες αυτές τις έκανα σκεφτόμενη τα ποντιακά περέκ με κιμά. Δεν έχουν καμία σχέση …
Υλικά 1 αυγό 350 ml γάλα 3 κ.σ. αλεύρι 120 γρ. τυρί κεφαλοτύρι τριμμένο 350 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι …
Τι χρειαζόμαστε: 8 φύλλα για πίτα 1 1/2 κιλό κιμά πρόβειο λίγο γάλα 8 παξιμάδια 6 αυγά 4 κουταλιές σούπας …