ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα ντόλτσε
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Υλικά 400 γρ.σπαράγγια 5 κούπες ζωμό κοτόπουλου 1/4 κούπας βούτυρο 1 κουταλιά λάδι 1 κούπα ροδέλες πράσου 1 1/2 κούπα …
Είναι ένα πολύ ωραίο πιάτο για ένα γιορτινό τραπέζι. Νόστιμο (και ποιο risotto δεν είναι νόστιμο, θα μου πείτε…), εφετζίδικο …
300 γραμμάρια ρύζι Arborio 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1.500 γραμμάρια ζωμό κοτόπουλου 200 ml λευκό ξηρό κρασί …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Ημέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρύζι arborio (ή carnarolli) 500 γρ. κολοκύθα 70 γρ. …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ,140 γρ. ρύζι αρμπόριο 5 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis ¼ κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 1 …
ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα -400 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο -500 γρ. μανιτάρια φρέσκα -600 ml ζωμό από τα “ποδαράκια” …
Η κολοκύθα είναι αγαπημένο μου υλικό και αυτή την εποχή μπορείτε να την βρείτε πολύ εύκολα. Οι συνταγές τις είναι …
Ο συνδυασμός του prosciutto με το πεπόνι (ή “prosciutto e melone”), είναι ένα τυπικά ιταλικό πιάτο και μάλιστα από εκείνα …