Φιλέτα σκάρου με καραμελωμένη γλιστρίδα & τσίλι, να το ξαναπώ;
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» …
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» …
700 γρ. φιλέτο τσιπούρας 50 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ αλάτι 1 πράσο 3 εκ. πιπερόριζα 30 ml. …
Το σημερινό πιάτο ανήκει στην κατηγορία των συνταγών των πέντε λεπτών! Κυριολεκτικά δε χρειάζεται πάνω από πέντε λεπτά για να …
Εύκολο, νόστιμο και υγιεινό πιάτο, δίνει μια γεύση Ανατολής στην καθημερινότητά μας, σε μόλις 20 λεπτά.
Αυτή η μαρινάδα-σάλτσα πηγαίνει πολύ και με κοτόπουλο. Σερβίρεται, μεταξύ άλλων, και με πράσινα φασολάκια ανακατεμένα με φρέσκο κόλιαντρο και …
Για τη συνταγή αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εμφιαλωμένη σάλτσα τεριγιάκι, αν βιαζόμαστε, όμως η σπιτική είναι άλλο πράγμα.
Ο σολομός είναι ένα γευστικότατο ψάρι και μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους, τον λατρεύω στον ατμό και στα κάρβουνα …
Υλικά 4 φιλέτα πέρκας περίπου 800γρ. 1 κ. σ. τριμμένο τζίντζερ 2 κ. σ. σησαμέλαιο 2 κ. σ. μηλόξιδο αλάτι …
Πάμε να δούμε ένα εύκολο τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την γεύση των ψαριών μας με υλικά της ασιατικής κουζίνας …
Ναι το ομολογώ ζηλεύω τα φαγητά που φτιάχνουν τα παιδιά μου το ακούς γλυκιά μου κόρη!!! Αυτά τα μπιφτέκια τα …
Μια διαφορετική ιδέα για να προσφέρω ψάρι είναι αυτή του burger από σολωμό και φρέσκα ψωμάκια. Πρωτότυπη, υγιεινή κι απλή …
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,1 κ. μπακαλιάρο φιλέτο 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real …
Μαρινάρουμε τον ξιφία μας για να του δώσουμε γεύση και να το κάνουμε ζουμερό!
Σολομός, Ζάχαρη καστανή, Ξύδι, Ταμπάσκο, Τζίντζερ, Σκόρδο, Σάλτσα σόγιας, Βασιλικός, Ελαιόλαδο, Αλάτι
Μία εξαιρετικά νόστιμη και με εξωτικό τόνο συνταγή, που μετατρέπει ένα τόσο συνηθισμένο και οικονομικό ψάρι σε κάτι το ιδιαίτερο..!
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα τόνου 2 κ.σ. σουσάμι 2 κ.σ. σόγια σος 4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κ.γ. θυμάρι φρέσκο ανθός …