Αγγουράκι Τουρσί
Τα αγγουράκια τουρσί θυμάμαι να τα ετοιμάζει η μαμά μου όταν ήμασταν παιδιά. Τα αγγουράκια τουρσί θέλουν περίπου 5 μέρες …
Τα αγγουράκια τουρσί θυμάμαι να τα ετοιμάζει η μαμά μου όταν ήμασταν παιδιά. Τα αγγουράκια τουρσί θέλουν περίπου 5 μέρες …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Αυτή η σαλάτα με ρεβίθια μπορεί εύκολα να σταθεί ως ένα πλήρες γεύμα. Όχι μόνο από την άποψη θρεπτικής αξίας …
1 λάχανο μαλακό 1,5 – 2 κιλά 2 φλιτζάνια ρύζι γλασέ ½ χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ 2 …
Οι λιγοστές μέρες που μένουν μέχρι ν΄ αλλάξει ο χρόνος με κάνουν να σκέφτομαι και να επιθυμώ πιο κομψά …
400 ΓΡ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ 2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΝΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ TRATA 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΚΛΩΝ. ΣΕΛΕΡΙ ½ ΜΑΤΣ. …
Την θρεπτική αξία των μανιταριών την ξέρουμε όλοι.Στο σημερινό πιάτο τα συνδύασα με σπανάκι και ο συνδυασμός αυτός απογείωσε την …
ΥΛΙΚΑ: 250γρ.(μισο πακετο) ρύζι κίτρινο (τυπου Αμερικης) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 …
Φανταστικά μύδια σαγανάκι, ένας ακόμη τρόπος για να απολαύσει κανείς αυτά τα υπέροχα θαλασσινά. Πεντανόστιμη, δεμένη σάλτσα, ζουμερά και τρυφερά …
Υλικά (για 4 άτομα)1 κιλό φασολάκια χάντρες1 μεγάλο (ή 2 μέτρια) κρεμμύδια5 μεγάλες, ώριμες και ζουμερές ντομάτες1 καυτερή πιπεριά3-4 κουταλιές …
Υλικά συνταγής 2 φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. σουσάμι για πασπάλισμα λίγη μαργαρίνη για επάλειψη για τη γέμιση 1 κιλό κρέας …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 καρότα κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο …
Γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάταςΚαι πάλι το μενού έχει σούπα και δη γιουβαρλάκια. Έχουμε παρουσιάσει σούπα γιουβαρλάκια βέβαια με τον παραδοσιακό …
Σαλιγκάρια γιαχνί με φρέσκα κρεμμυδάκια Η αλήθεια είναι ότι η ιδιαίτερη γεύση των σαλιγκαριών είναι η αγαπημένη μας γι’αυτό εξάλλου …
υλικά 1/2 κιλό κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι, σε φέτες 8 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι θυμάρι 4 αυγά 50γρ γραβιέρα, τριμμένη 50γρ …
Η σαρδέλα ανήκει στα αφρόψαρα,τα οποία μέχρι προ τινος θεωρούνταν ψάρια δεύτερης κατηγορίας!Σήμερα έχουν εκτιμηθεί, διότι έχει γίνει γνωστό ότι …
Για την διατροφική αξία του σολομού , τα ξέρετε , μην τα ξαναλέμε. Βιταμίνες, μέταλλα , ιχνοστοιχεία, Ω3 κλπ. Το …
Νοστιμα καλαμαρια, γεμισμενα με ενα πλουσιο ρυζακι και περιτριγυρισμενα απο μια πικαντικη σαλτσουλα ντοματας. Εγω τα μαγειρεψα στον φουρνο, αλλα …
Υλικά 6 μεγάλα καλαμάρια 400 γρ. τυρί φέτα 300 γρ. γκούντα 100 γρ. κασέρι ημίσκληρο 100 γρ. κεφαλογραβιέρα ½ ματσάκι …