Αιματοβαμμένο Τζατζίκι (Halloween)
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουϊν πάρτι που θα …
Αιματοβαμμένο Τζατζίκι, για να ανεβάσεις τα επίπεδα γεύσης σε πολύ τρομακτικά επίπεδα σε αυτό το γκρίκ Χάλογουϊν πάρτι που θα …
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
Το Τζατζίκι μπορεί να έχει Τουρκική προέλευση, έχει όμως καθιερωθεί στην Εληνική κουζίνα μας!!!!!Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην του …
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε να μιλάμε για άγριο σκόρδο στην προηγούμενη ανάρτηση με τα επίπεδα ψωμιά/πίτες, ας πάμε τώρα στο ζουμί· …
Ποιος να το ‘λεγε ότι ο πασατέμπος μπορεί να γίνει η βάση για να φτιάξουμε τζατζίκι; Ακούγεται απίστευτο κι όμως …
Υλικά 3 κεσεδάκια των 200γρ πλήρες στραγγιστό γιαούρτι η 500 γρμ σακούλας 1 αγγούρι ξεφλουδισμένο 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες με …
Στη συνταγή για το σπιτικό τζατζίκι χρησιμοποιήσαμε σπιτικό γιαούρτι κεφίρ. Σκόρδο βάζουμε όσο δυνατό θέλουμε να είναι το τζατζίκι.
Τζατζίκι παραδοσιακό Αγαπημένο δροσερό και πικάντικο ορεκτικό συνοδεύει τέλεια τα ψητά κρεατικά, ταιριάζει με τα πάντα και δεν λείπει από …
Τζατζίκι δεν κατάφερα να φτιάξω ποτέ μέχρι τώρα, πότε ήταν νερουλό, πότε άγευστο και πάει λέγοντας. Όταν είναι η μαμά …
Όλοι γνωρίζουμε το τζατζίκι και όλοι μας το έχουμε γευτεί, κυρίως σαν συνοδευτική σως στο σουβλάκι μας ή μαζί με …
Υλικά 5 γρ, ginger 50 γρ. αγγούρι 1 κ.σ. ξύδι Λίγο αλάτι 2 κ.σ. γιαούρτι…
Υλικά: – 3 κουταλιές του γλυκού ξύδι – 2 σκελίδες σκόρδο
Νόστιμο σπιτικό τζατζίκι, για όσους θέλουν να ξέρουν τι τρώνε και να αποφεύγουν τα συντηρητικά…