Πεντανόστιμος ζωμός με κρεατάκι από γίδα !!!
Υλικά 1 κιλό κρέας από γίδα 3 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες 4 πατάτες κομμένες σε …
Υλικά 1 κιλό κρέας από γίδα 3 κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες 4 πατάτες κομμένες σε …
Υλικά 1 κιλό κρέας από γίδα κομμενο μεριδες 2 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 …
Υλικά 3 κιλά κρέας τράγου ή γίδας, μπούτι νερό 1 κουταλιά γλυκού αλάτι 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 5 γαρύφαλλα ολόκληρα …
Αντρικό πιάτο κυρίως και για όσους ξέρουν να τρώνε… Υλικά 1,5-2 κ. γίδα (κυρίως μπροστινό, χεράκι) 5-6 μέτριες πατάτες 3-4 …
1 κιλό γίδα (μπούτι) 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 300 γρ. τραχανά ξινό Χυμό από 1 λεμόνι 3 κόκκους μπαχάρι Αλάτι-πιπέρι
Υλικά : 2 κιλά γίδα 1 μικρό κοκκοράκι ελευθέρας βοσκής κομμένο στα δυο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 1 φύλλο δάφνης …
Η γιαγιά μου το έλεγε χοντρό με ντοματόσουπα και συνήθως το ᾿φτιαχνε με προβατίνα. Γίνεται και με αρνάκι ή κατσικάκι, …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73” 20/02/2013ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΕ ΓΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΤΙΚΙ ΕΛΙΑ ΡΟΔΕΛΑ
Γιουβέτσι με Γίδα, τραγί, προβατίνα ή Ζιγούρι.Yλικά 1 κιλό χοντρό (Γίδα, τραγί, προβατίνα ή Ζιγούρι) 2 ποτήρια του κρασιού ελαιόλαδο …
Το ζυγούρι, η προβατίνα, η γίδα είναι κρέατα σκληρά και πολλοί αποφεύγουν να να μαγειρέυουν. Για όσους όμως έχουν μεγαλώσει …
Υλικα 1200γρ. γιδα κατα προτιμηση πλατη,κομενη σε μεγεθος μισης παλαμης