Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ποιος δεν λατρεύει τις φράουλες σαν φρούτο, σε γλυκό ή μαρμελάδα, όπως και να τις φας είναι από τα πιο …
ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ Η torta margherita είναι ένα από τα πιο κλασσικά κέικ της ιταλικής ζαχαροπλαστικής και …
Torta fiesta, μια συνταγή που πολλοί μου ζητήσατε να σας δώσω, μόλις είδατε την φωτογραφία που ανάρτησα στο FaceBook. Και …
Θέλεις λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να φάνε όλοι τη σκόνη σου? Ουσιαστικά πρόκειται για ένα mix σαν αυτό που αγοράζουμε …
200 γρ αλεύρι σκληρό 30 γρ κορν φλάουρ 230 ml νερό 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 1 κτγ φρέσκια 1 …
Καλαμαράκια με τραγανή κρούστα εξωτερικά και αφράτα εσωτερικά που κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί! 1 κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα …
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Υλικά: Για τα σού: 220 γρ αλεύρι μαλακό 130 γρ βούτυρο κομμένο σε κομμάτια 270 γρ 4 αβγά μεγάλα 1 …
Οι φακές “παίζουν” δυνατά και το καλοκαίρι, ειδικά σε δροσερές σαλάτες ή μαγειρεμένες με διαφορετικό τρόπο όπως η συνταγή με …
Η συνταγή για το πιο γρήγορο γλυκό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Μαλακό και κρεμένιο ρυζόγαλο. Φτιάχνεται εύκολα και τρώγεται …
Ετοιμάζοντας μια θρυμματιστή, μυρωδάτη και βουτυρένια ζύμη και μια λιτή γέμιση από φρέσκα ροδάκινα έχουμε αυτήν την υπέροχα τραγανή, αφαιρετική …
Η καλύτερη μηλόπιτα!!! ζύμη για γλυκιά τάρτα Για την γέμιση 150 γρ. καστανή ζάχαρη 50 γρ. κορν φλάουρ 1/4 κτγ …
Οι κρέμες αποτελούν το αγαπημένο πρωινό μικρών και μεγάλων, πόσο μάλλον όταν είναι βελούδινες, μοσχοβολάνε και συνοδεύονται από φρούτα, όπως …
Ένα κέικ υγρό, πολύ σοκολατένιο με μια νότα καφέ που με την επικάλυψη από σοκολατένια μαρέγκα απογειώνεται και γίνεται επικίνδυνα …
μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες με διάφορες συνταγές μέσω του διαδικτύου, μια φίλη μου έδωσε μια επιτυχημένη συνταγή της Βέφας …
Η πιο εύκολη από όλες τις πίτες, και αυτό γιατί δεν έχει φύλλο. Την λέμε και τεμπελόπιτα, γιατί φτιάχνετε πολύ γρήγορα …
Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε η ύπαρξη κατεψυγμένων μούρων που είχαν μείνει από τότε που τα πήρα για το SWIRL …
Αν θα έχετε προσέξει μπισκότα και κουλούρια δεν φτιάχνω και αν φτιάξω θα μείνουν για πολύ πάνω στο τραπέζι.Λέω λοιπόν …