Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Τα αγαπημένα γιουβαρλάκια σε αυτήν την εκτέλεση ετοιμάζονται με τον γνωστό κλασικό τρόπο (Γιουβαρλάκια Κλασικά) αλλά σε ζωμό από φρέσκιες …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας έχει μια συνταγή που είχαμε καιρό να γευτούμε! Σας προτείνουμε λοιπόν να φτιάξουμε ζουμερά …
Υλικά Μοσχάρι 2 1/2 κιλά Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Φασολάκια 10 τεμ κομμένα μπαστουνάκια Καρότα 2 τεμ κομμένα μπαστουνάκια …
Το τηγανητό συκώτι είναι φαγητό της ώρας, που απαιτεί επιμέλεια στο τηγάνισμα για να μην παραψηθεί και μετά σκληρύνει, ενώ …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Υλικά 1.5 kg χοιρινό μπούτι (να το ζητήσετε σε φέτες και μετά να το κόψετε εσείς σε μικρές λωρίδες) 2 …