Το ψωμί της Λαμπρής
Ένα πάρα πολύ νόστιμο και μοσχομυριστό Λαμπρόψωμο, που τρώγεται μετά μανίας. Μπορούμε να το φτιάξουμε όπως εδώ ή να το …
Ένα πάρα πολύ νόστιμο και μοσχομυριστό Λαμπρόψωμο, που τρώγεται μετά μανίας. Μπορούμε να το φτιάξουμε όπως εδώ ή να το …
Ήρθε επιτέλους η ώρα για να φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια αν και για εμένα είναι η τέταρτη φορά που θα ψήσω …
ΥΛΙΚΑ Αλευρι δυνατο 600γρ Αλευρι μαλακο 400γρ … Ζαχαρη 350γρ Αλατι 10γρ Λαδι 10γρ Μαχλεπι 20γρ Κακουλε τριμενο 10γρ Μαστιχα …
Το ψωμί του Χριστού, ή αλλιώς Σταυρόψωμο όπως λέγεται, είναι ένα γλυκό ψωμί, που οι νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή, …
Υπέροχα, αφράτα, τριφτά και μυρωδάτα! Υλικά για 100 κομμάτια περίπου: 400 γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας 80 γρ ελαιόλαδο 2 αυγά …
Χριστόψωμο, Σταυρόψωμο ή Κουλούρα του Χριστού, λέγεται το ψωμί, καρβέλι ή κουλούρα, που οι ελληνίδες νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή …
Χριστόψωμο, Σταυρόψωμο ή Κουλούρα του Χριστού, λέγεται το ψωμί, καρβέλι ή κουλούρα, που οι ελληνίδες νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή …