Μελομακάρονα με σοκολάτα
Με άρωμα Χριστουγέννουν και γεύση σοκολάτας, τα κλασσικά μελομακάρονα λίγο διαφορετικά…. Υλικά για 80 τεμάχια 650 γραμμάρια αλεύρι μαλακό 130 γραμμάρια …
Με άρωμα Χριστουγέννουν και γεύση σοκολάτας, τα κλασσικά μελομακάρονα λίγο διαφορετικά…. Υλικά για 80 τεμάχια 650 γραμμάρια αλεύρι μαλακό 130 γραμμάρια …
ΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 500 γρ. νερό 700 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. μέλι 2 στικ κανέλας 5 ολόκληρα γαρίφαλα …
Η τάρτα είναι προσαρμοσμένη από κάποια που είχα φτιάξει παλιότερα με αμύγδαλα και αχλάδια.
Το Clafutis είναι ένα γλύκισμα που φτιάχνεται με φρέσκα φρούτα και επικάλυψη από ένα κουρκούτι.Η προσθήκη μπύρας στο συγκεκριμένο είναι …
Ο μπαμπάς μου 40 χρόνια φούρναρης έχει ψήηηηηηησει…. τούτη λοιπόν είναι η συνταγή του για τα μελομακάρονα. Παιδάκι ακόμη και …
Συνηθίζεται να φτιάχνεται πριν από 1-2 ημέρες ανήμερα Χριστουγέννων. Την επιφάνειά του την στολίζουν με Σταυρό, ολόκληρα καρύδια με το …
Αρωματικά και γευστικότατα!
Αχ κάτι κουλουράκια που θα φτιάξουμε ααχ! Μπουκιά και συχώριο που λένε!! Και νηστίσιμα…
Υλικά 500 γραμμάρια κουβερτούρα 7 φλιτζάνια μαλακό αλεύρι 1 κουταλιά του γλυκού σόδα 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα 1 φλιτζάνι …
Η γεύση τους εξαίσια!! Μελομακάρονα υγιεινά, με αλεύρι ολικής και βρώμης, γεμιστά με καρύδι, μελωμένα και τυλιγμένα σε πικρή σοκολάτα, …
Υλικά – ½ κιλό αλεύρι μαλακό – 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ – 1 πακέτο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου – 1 …
Σταφιδόψωμο, μία νηστίσιμη συνταγή που θα σας ξετρελάνει! 1/2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. σπορέλαιο 1/2 φλ. ταχίνι με κακάο 1 …
1 ½ φλ. ζάχαρη 1 φλ. σπορέλαιο 1/2 φλ. ταχίνι με κακάο 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1/4 φλ. κονιάκ ξύσμα …
.Η αλήθεια να λέγεται τα προηγούμενα 2 τα έφτιαξα υπό μεγάλη χρονική πίεση και πάλι είχαν απόλυτη επιτυχία.Αυτό που σας …
Πρόκειται για μια συνταγή που βρήκα πρίν χρόνια απο εναν φίλο φούρναρη-ζαχαροπλάστη. Αποτελείται απο τρία μείγματα. Την κάνω κάθε χρόνο …
Συνταγή που μου έχει δώσει η Μαίρη, δοκιμασμένη και πάντα πετυχημένη! Υγρά: 400 γρ. λάδι 250 γρ. νερό 50 γρ. …
Μελομακάρονα μελοσιροπιασμένα, εύκολα στην παρασκευή τους, ελαφριά, εναλλακτικά και vegan.Μεσογειακά αγνά υλικά, πορτοκαλί πιτσιλιές και γεύση καρότου. Μην το παραλείψετε, …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …
Yπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές για Πασχαλινά Κουλουράκια, με ή χωρίς αμμωνία, αφράτα και τραγανά ή μαλακά που διαλύονται στο στόμα.Όμως αρκούν …
Τα μοναδικά κουλουράκια που έχω αγαπήσει είναι της γιαγιάς Ευτυχίας, καλονοικοκυρά από τις παλιές… όπου κάθε Πασχαλιά έρχεται με μια …