Χριστουγεννιάτικο κέϊκ με amaretto
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Το angel cake του Luca Montersino το συνάντησα όταν έψαχνα την συνταγή γιά την βουτυρόκρεμα με κρόκους αυγών. Κάτι μου …
Υλικά για δύο φόρμες ορθογώνιες(περίπου 24*11εκ) ή μία στρογγυλή(με τρύπα) διαμέτρου 26-28εκ. 170γρ. κουβερτούρα (περιεκτ. σε κακάο 53-55%) 350γρ. αλεύρι …
Ξεχωριστή γεύση πικραμύγδαλο που αναβαθμίζει πάρα πολλά γλυκά και είναι διαπιστωμένο ότι αρέσει στους περισσότερους. Αρκετές φορές αν θέλω να …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια του τσαγιού Κουβερτούρα 800 γρ. Βούτυρο 400 γρ. Ζάχαρη 2 φλυτζάνια του …
– Αφράτα cupcakes με λεμόνι και αμαρέτο – Cupcakes με λεμόνι, αμαρέτο και κομματάκια μαύρης κουβερτούρας – Cupcakes με λεμόνι, …
Είχα όρεξη για ένα γλυκό δροσερό, με φρούτα και συγκεκριμένα με δαμάσκηνα. Θα μου πεις, που στο καλό θα βρεις …
Υλικά 250 γρ. αλεύρι 2 αυγά 1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο 1 ποτήρι γάλα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 50 γρ. τριμμένο αμύγδαλο …