Ψάρια τηγανιτά σαβόρο
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Σαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το …
Καλοκαίρι και τα ψαράκια είναι άφθονα παντού .Τι πιο όμορφο ,υγιεινό φαγητό!
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα …
Υλικά – 1 κουτ. λάδι – 500 γρ. κρεμμύδια καθαρισμένα – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 500 ml γάλα …
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
2 πακέτα φιλέτο σαρδέλας φρέσκο STELLA MARE 150 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι φρέσκια ρίγανη για το γαρνίρισμα …
800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. …
Συνδυασμός που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στα εστιατόρια, εδώ σε μία απλή, σπιτική εκδοχή.
600 γρ. μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος 400 γρ. βρασμένα ρεβύθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδου μαϊντανός 1 φύλλο δάφνης αλεύρι 100 …
Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε και τα λυθρίνια. Υλικά 6 μεγάλα μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο …
Ένας γευστικός συνδιασμός, απλά υπέροχος ακόμα και γι’αυτούς που δεν τρώνε την σταφίδα ! Υλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρο παστό Φιλανδίας …
Μπορεί να τα θεωρούμε γ’κατηγορίας αλλά είναι πολύ νόστιμα, υγιεινά όπως κάθε ψάρι φυσικά!Για τα ψάρια: 6-8 σαφρίδια ή όποιο …