Μανιταρόσουπα
Νόμιζα πως θα κάνει κρύο! Δε πειράζει, ο χειμώνας είναι μπροστά. Νόστιμη σουπιτσα. Κάπου την είχα δει σε εκπομπή. Αλλά …
Νόμιζα πως θα κάνει κρύο! Δε πειράζει, ο χειμώνας είναι μπροστά. Νόστιμη σουπιτσα. Κάπου την είχα δει σε εκπομπή. Αλλά …
Αυτό είναι ένα φαγητό μούρλια. Πιστέψτε με, έχει όλη τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία ενός φαγητού με αρακά αλλά …
Μια πίτα με άγρια μανιτάρια και φύλλο σφολιάτας, που στα Γαλλικά ονομάζεται “ τούρτα του δάσους” (tourte forestière) που με συγκίνησε …
Φέτος στο πρώτο μου φθινοπωρινό τραπέζι, μπήκε στη μέση η αγαπημένη τάρτα με μανιτάρια της μαμάς μου: η ζύμη θριφτή …
Νόστιμο παστίτσιο μανιταριών. Γιατί μερικές φορές θέλεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα χωρίς όμως να στερείται σε γεύση.
400 γρ. πέννες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 150 γρ. άσπρα μανίταρια 150 γρ. μανιτάρια portobello 150 γρ. …
Τα μανιτάρια είναι ένα είδος που μπορεί να γίνει ορεκτικό αλλά και κυρίως πιάτο. Φτιάχνονται εύκολα και μπορούν να συνοδεύσουν …
Μανιτάρια πλευρώτους (Pleurotus) σωταρισμένα και αναμεμειγμένα με αρωματικά βότανα και εμποτισμένα με μπαλσάμικο. Ανθότυρος τρυφερός και φρέσκος παρέα με την …
Ξέρω, δεν είναι ούτε ο πιο διαιτητικός , ούτε ο πιο υγιεινός τρόπος . Αλλά για μένα είναι ο πιο …
Υλικά Χειροποίητο φύλλο βλέπε αντίστοιχη συνταγή Για την γέμιση Μανιτάρια στρογγυλά 400 γρ. Μανιτάρια πλευρώτους 100 γρ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 3-4 …
Υλικά (2 μερίδες): 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα (πλευρώτους + πορτομπέλο) 700 ml νερό 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 4 μερίδες κοτόπουλο