Αυθεντικό Πανετόνε (Panettone)
Αυτή η συνταγή για αυθεντικό πανετόνε (panettone) φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή μας προσφέρει νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες για σπιτικό …
Αυτή η συνταγή για αυθεντικό πανετόνε (panettone) φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή μας προσφέρει νέα χριστουγεννιάτικη πρόταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες για σπιτικό …
Για μένα δεν έχει τελειώσει ακόμη το Πάσχα. Ήθελα να κάνω μια συνταγή για τσουρέκι με σχήμα τέτοιο που κάθε …
Το τσουρέκι αυτό είναι ίδιο σε γεύση με τα αυτό του Τερκενλή.
Υλικά για 3 τσουρέκια περίπου 1 κιλό αλεύρι 80γρ. μαγιά 200γρ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος 250γρ. ζάχαρη 4 αβγά 1 ποτήρι …
Είχα δοκιμάσει να κάνω πολλές συνταγές τσουρεκιών από γνωστές και μη μαγείρισσες, σαν της κουμπάρας μου της Γιάννας καμιά! Γίνονται …
Μια υπέροχη παραλλαγή του προφιτερόλ. Για το σου: 125 γρ. νερό 125 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 5 γρ. αλάτι …
Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την περίοδο του Πάσχα, στην γειτονική …
Το Πάσχα πλησιάζει, και όπως κάθε χρόνο οι νοικοκυρές θα ετοιμάσουν τα λαχταριστά τσουρέκια και κουλουράκια τους. Φέτος αποφάσισα να …
Υλικά Αλεύρι – 2 κιλά για τσουρέκι Μαγιά νωπή – 200 γρ Νερό – 1 φλυτζάνι του τσαγιού χλιαρό Ζάχαρη …
Γιορτες και πανεττονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους …
Έτσι κι’ εγώ μπήκα στην διαδικασία να φτιάξω τα δικά μου, που τα είχαμε και συντροφιά στο πρόσφατο ταξίδι μας. …