Ατομικά τσουρεκάκια
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιαρου και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η πιο εύκολη συνταγή που έχετε …
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιαρου και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η πιο εύκολη συνταγή που έχετε …
Επειτα απο την τριφτή βασιλόπιτα, που γύρισε τον χρόνο πίσω σε μνήμες γευστικές από τα παιδικά μου χρόνια, σειρά είχαν …
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. ζάχαρη άχνη 1 …
Πιστεύω ότι το σημερινό μας γλυκάκι θα σας ενθουσιάσει αν το φτιάξετε τόσο πολύ, όσο ενθουσίασε κι εμένα.Έχω φτιάξει κατά …
Υλικά Για τη ζύμη 570 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 1 φακελάκι μαγιά σε …
Υπέροχα και απολαυστικά κρουασανάκια, τι καλύτερο για να συνοδέψουμε το καφεδάκι μας! Τα κρουασανάκια αυτά εκτός από γευστικά, είναι πολύ …
Οι “βενετσιάνες” (veneziane) ειναι πεντανόστιμα αφράτα μπριοσάκια με επικάλυψη κρεμας ζαχαροπλαστικής, πασπαλισμένα με ζάχαρη και γρανέλλα ζάχαρης. Καθαρά ιταλικό παρασκεύασμα, …
Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την περίοδο του Πάσχα, στην γειτονική …
Υλικά 1300γρ αλέυρι σκληρό για τσουρέκι 140γρ βούτυρο αγελαδινό 200γρ γάλα 200γρ νερό χλιαρό 85γρ φρέσκια μαγιά…
Τα ωραιότερα μηλοπιτάκια που έχω φάει ποτέ. Εκείνο που με εξέπληξε είναι η τραγανή ζύμη σαν σφολιάτα. Που σίγουρα θα …