Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Υλικά: για 25 μεγάλα ρολάκια για την μαγιά: 100 ml χλιαρό γάλα 2 φακελάκια νωπή μαγιά 100γρ αλεύρι 2 κ.σ. …
Ονειρεμένα πολίτικα τσουρέκια με προζύμι… μιαμ μιαμ!
Αν κλείσουμε τα μάτια μας και σκεφτούμε Πάσχα Ελληνικό, Πάσχα της Ορθοδοξίας η εικόνα που θα σχηματιστεί στο μυαλό μας …
Για τον καφέ μας, ταιριάζουν πολύ. Λίγα μυστικά ακόμα Μυρωδάτα και αφράτα….
Αφούτης υπέβαλα ίσως και δέκα ερωτήσεις για την επιστήμη της αρτοπλασίας καισυγκεκριμένα του τσουρεκιού, αφού εξάντλησα την φαντασία μου σε …
Εύκολο και μυρωδάτο τσουρέκι, κατάλληλο για όλο το χρόνο οχι μονο το Πάσχα. Λίγα μυστικά ακόμα Ο χρόνος ψησίματος ίσως …
Υλικά Μισό κουτάκι ζαχαρούχο γάλα (200 γρ) 1 κουτάκι και 1/4 κρυσταλλική ζάχαρη (250 γρ) 1 βανίλια 1 κουτάκι σπορέλαιο …
Μοσχοβολάει το σπίτι.
Υλικά της συνταγής μας (3-4 τεμ.) Τσουρέκια 950-1000 γρ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκια 5 αυγά 210 γρ. ζάχαρη καστανή 175 …
Υλικά 50 γρ. μαγιά νωπή 60 ml χλιαρό γάλα (1/4 κούπας) 60 γρ γιαούρτι (1/4 κούπας) (ή 100 γρ γιαούρτι …
Τα αφράτα κουλουράκια açma είναι μία από τις πιό γνωστές και συνηθισμένες συνταγές που θα συναντήσετε σε τούρκικα site και …
Πεντανόστιμα τσουρέκια με προζύμι, από τη Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη
Η συνταγή, όπως παρουσιάστηκε στις 26 Μαρτίου 2007, στην τηλεοπτική εκπομπή της κυρίας Αλεξιάδου. το τσουρέκι μεταφέρει αξίες Είναι κάποιες …
Εύκολο και μυρωδάτο τσουρέκι, κατάλληλο για όλο το χρόνο οχι μονο το Πάσχα.
Τα πιο μαστιχωτά και παραφουσκωμένα τσουρέκια ever!
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
‘Ετσι, λοιπόν, κατέληξα στην σημερινή μου πρόταση για δύο ειδών διαφορετικά τσουρεκάκια… μαφινάκια γεμιστά με μαρμελάδα και τσουρεκοκουλουράκια ή αλλιώς …
Υλικά 2 αυγά 1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική (225 γρ) 100 γρ χλιαρό βούτυρο λιωμένο 100 γρ γιαούρτι 220 ml χλιαρό …
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …