Τούρτα αμυγδάλου
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή τούρτας που όμοιά της δεν έχω δοκιμάσει πουθενά. Είναι απ’τις λίγες λευκές τούρτες που …
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Παντεσπάνι 4 αυγά 1 φλ.τσ. γλυκαντικό Natreen 1 κάψουλα βανίλιας 1 φλ.τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Για την …
Για όλους τους αγαπημένους μας λοιπόν εορτάζοντες – την κορούλα και την μανούλα της Μαρίας μας, την κορούλα της Ειρήνης …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Περιγραφή Υπέροχα απολαυστική, εορταστική τούρτα, με τριπλή κρέμα!! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρμ. σαβαγιάρ (σπιτικά ή από το ζαχαροπλαστείο) 800 γρμ. …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …