ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Αυτή η φλόκα όμως κρύβει στο εσωτερικό της πολλές γευστικές εκπλήξεις, αφού εναλάσσονται στρώσεις από τραγανό μπισκότο, μπισκότο σοκολάτας και …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 και 1/2 νεροπότηρο αλεύρι κοσκινισμένο 1 και 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 και 1/2 …
Με αυτήν την δροσερή τούρτα ανακαλύπτουμε το καλοκαιρινό πρόσωπο της σοκολάτας.Διαδικασία Κρεμ ανγκλέζ: Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …