Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Η Ωραιότερη γευστική Τούρτα Καραμέλας! ΣΥΝΤΑΓΉ:. 4 αυγά,. 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη,. 1 ποτήρι γάλα,. μισό ποτήρι λάδι ελαφρύ,. …
Χιονούλες Παστούλες Πορτοκαλιού! Ανάλαφρες σαν σύννεφο, πεντανόστιμες με υπέροχη γεύση κρέμας φρέσκου Πορτοκαλιού, χωρίς Αυγά και ψησιματα στο Φούρνο. Μια …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 …
Υλικά28 σαβουαγιαρ2 τενεκεδένια μορφατ1 ζαχαρουχο1 Μερέντα μικρή 1 βανίλιαΓια το σιρόπι κακάο2 ποτήρια νερό4 κουταλιές κακάο4 κουταλιές ζάχαρη1 σφηνάκι λικέρ1 …
.Αφρατη με δικό μας παντεσπάνι χωρίς μίξερ, με Βελούδινη κρέμα, δροσερη, και με την υπέροχη γεύση Στρατσιατέλα. Δείτε την, φτιάξτε …
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει η βανίλια, αυτή τη φορά όμως έφτιαξα μια σοκολατένια τούρτα στα γενέθλια …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ.σ) 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 …
Αν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό… …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!
Άλλο ένα αγαπημένο τσιζκέικ για σας!
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Ένας άκρως δροσιστικό, καλοκαιρινό γλυκό που δε φαντάζεστε πόσο εύκολα γίνεται! Ο αφράτος κορμός σοκολάτα-βύσσινο θα σας ξετρελάνει όχι μόνο …
Υλικά για το παντεσπάνι • 5 αυγά •150γρ ζάχαρη •250γρ αλεύρι •1 βανίλια •1 πρέζα αλάτι •1 μπέϊκιν •2 κουταλιές …
ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!!! ΆΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 10 ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΈΤΣΙ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ:
Υλικά 4/αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι, 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 2 βανίλιες
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,155 γραμμάρια αλεύρι,125 γραμμάρια ζάχαρη,1 μπέικιΝ παουντερ,1 βανίλια
Η συνταγή είναι προσαρμογή της πιο απλής και αγαπημένης κρέμας που χρησιμοποιώ πολύ συχνά στα καλοκαιρινά μου γλυκά. Της εύκολης …
Ανάλαφρη κρέμα βουτύρου και τυριού, στη γέμιση και για επικάλυψη αφράτη σαντιγύ καλυμμένη με απολαυστική σοκολάτα. Φίνα γεύση κλεισμένη σε …